венерианский табак

Макин Тоша
пригородная станция
извозчики в лётных комбинезонах
продувают дюзы
прогревают движки
дешёвый венерианский табак
дерёт горло
его красноватый дымок
возомнил себя
форменным облаком
и категорически отказывается
рассеиваться

===============================

приміська станція
візники в льотних комбінезонах
продувають дюзи
прогрівають двигуни
дешевий венеріанський тютюн
дере горло
його червонястий димок
уявив себе
справжнісінькою хмарою
і категорично відмовляється
розвіюватися


фото отседова:
http://www.fresher.ru/2013/07/05/shedevr-sinematografa/