Бузковi сльози

Любов Ведута
БУЗКОВІ СЛЬОЗИ

Бузкове небо плакало,
Весняний дощик сіяло.
Чи щось собі надумало?
Чи щось собі навіяло?

А з-під повік хмаринкових
Маленькі зріли крапельки
І ковзалися віями,
І вниз спадали - капали.

А я з вікна дивилася
На кущ бузку під хатою
І думала:- Чи довго ще
Природа сумуватиме?

І щось собі надумала,
А, може, щось навіяло,
Та очі ненадовго так
Бузкові сльози сіяли.

збірка "В країні несполоханог щастя", 2012