Памятаю

Татьяна Коломоец
  Стискається серце і плаче від болю..
  Від болю розлуки,рідненька з тобою.
  Як хочеться,мамо,тебе пригорнути,
  Хоча б на хвилинку сюди повернути.
 
  Прости,що втримати не мали ми сили,
  Прости,що ТУДИ... ми тебе відпустили
  Від розпачу плаче душа,не вгаває..
  Немає,рідненька,тебе вже немає.

  Здається,що зараз ти зайдеш до хати
  Промовиш:Втомилися,дітки,  чекати?
  -Спішу,бо на стіл хліб поставить забула..
  Як би ж ти нас зараз,матусе,почула..
 
  І стіл ми накрили,обід вже чекає,
  Та тільки, рідненька, тебе вже немає.
  У вазі ті квіти,що ти доглядала..
  Твої чорнобривці,що ти поливала.