Звичайним вiршем

Любов Ведута
ЗВИЧАЙНИМ ВІРШЕМ

Звичайним віршем
(Знаю достеменно
І вам скажу я
Без лукавства гри)
Нести я хочу
Нації знамена -
Блакиті неба
Й сонця кольори.
Нехай не буде
Ні громів, ні зливи,
І блискавиці
Довго ще хай сплять,
Я просто хочу,
Щоби був щасливим
Народ, що вміє
Солов"єм співать.
Ми - українці!
Не терпім наругу!
За гідність нашу
Виграємо бій!
Дістали по щоці?
Підставмо другу,
Та не дозвольмо
Вдарити по ній!