Забудьмо!

Любов Ведута
ЗАБУДЬМО!

Пересічними, недоречними
Побудуєм словами речення,
Щойно знайдено-випадковими,
Щоб зміст слів отих був прихованим.

Все натягнено, суперечливо,
Неодягнено, небезпечно все -
Гостролікотно, низькопадально...

Так забудьмо все і не згадуймо!