Стежка в минуле

Любов Ведута
СТЕЖКА В МИНУЛЕ (зі збірки "В країні несполоханого щастя"):

Посеред великого міста
В звичайній маленькій квартирі
Заблукане крутиться листя
Листів давніх-давніх і щирих.

В минуле задавнена стежка,
Забутої дружби дорога.
А спогадів в'ється мережка,
Вже майже сягнула порогу.

Розв'язана поспіхом стрічка
В квартирі, як в чистому полі,
Звільнила листи. Журавлями -
На волю, на волю, на волю!

Конверти. Заплутані дати.
Забули, про них всі забули...
Нас легко листам повертати
В минуле, в минуле, в минуле!