Будь...

Любов Ведута
БУДЬ... (збірка ВІТРИЛА ПРОСТОРУ,2012)

Стривожив ти мене сьогодні,
Тепер власкав і вколиши.
Страхів розбурхані безодні
Стули, засій і причеши.

Будь вітром, що над споришами,
Будь сонцем, що сія з-за хмар,
Будь миром, що в ладу із нами.
... Та ти сьогодні, як комар.

Дзижчиш, не маючи спочинку,
І це спонукує мене
Обуритись словам і вчинкам,
Та усміхнусь, бо й це мине!..

Стривожив ти мене сьогодні,
Тепер власкав і вколиши.
Страхів розбурхані безодні
Стули, засій і причеши.

Будь вітром, що над споришами,
Будь сонцем, що сія з-за хмар,
Будь миром, що в ладу із нами,
Будь тим, для кого серця жар!