Люблю тебе я проти ночи

Вика Максименко
Люблю тебе я проти ночи
І на ранок також люблю.
Люблю твої сильні руки
І очи голубі твої,
Навпроти яких би зараз сидіти мені,
Але вони на жаль далеко від мене,
Але знаю,що мене не забувають,
Бо також мене кохають,
Як і я їх кохаю
Всім серцем своїм,
А не його часткою.