Наотвiр дверi - вiтер iз вiкна

Олеся Райська
                https://www.youtube.com/watch?v=N_jzNRn6-JU
                Євген Станкович. Колискова. Виконує Мирослава Которович
Наотвір двері - вітер із вікна -
І протягом біду занесло в дім.
Послухай-бо, мабуть, що річ у тім –
Душа, немов колиска, от чудна!

Моєї колискової мотив
Так лагідно в бемольную тональність
Вмить обертає навіть тривіальність
Буденного життя на самоті.

Наотвір двері – вітер із вікна…
На самоті – та не самотня фактом.
Кого спитать?! Кого-таки за фахом?
Хто раду дасть, ну, що я за одна?!

І вітер той, такий наразі милий.
Біда все те, чи, часом, сплін легкий?
Аплікатура болю? Сон чудний?
Чи то збувається лиха пророцтва сила?

Моєї колискової мотив.
Він навіть не карбується у пам’ять,
А, навпаки, не бавиться, не ранить,
Існує та звучить сам по собі.

Помилка за адресою? Ще б пак!
Ніяк інакше – вочевидь – звичайно.
Закрию двері та вікно негайно!
Годинник чути: «Так» чи все ж «Не так»?!




                Фото з сайту:

.