Зачепило

Ирина Визняк
                Не пройшла повз Вас душа - зачепило!
                І тепер у нас обох ростуть крила...
                Автор

Натхненне творчості весло
Вас зачепило й понесло
В бурхливий вир римованих фантазій.
Вже стільки літ гойдає Вас
На хвилях райдужних Пегас,
Тримаючи у творчому екстазі.

Вчепились тонкої душі
Тривоги власні і чужі,
Свої й чужі життєві хвилювання.
Чіпляли серденько жінки,
Вились римовані вінки
Про ніжні почуття й розчарування.

Вас зачепив традицій цвіт,
Наш, український, родовід. -
Зуміли Ви й про це наголосити.
Чіпляло  Вас і се, і те, -
Земне, ліричне і святе. -
Й мене це не змогло не зачепити.

Тепер я помисли про Вас
Ношу з собою повсякчас.
Радію: "Як же долі пощастило!"
Адже в римованім злитті
На поетичному листі
Мене і Вас колись це зачепило...