Кругла з заду

Игорь Голомозый Украина
Кругла з заду – нижче спини,
Має талію оси.
Пузо, спина – бархот тіла,
Шовк русявої коси.

Груди в гору піднялися –
Цятки розові цвітуть.
Налилися, бо ж достигли.
Ароматом ніжним тхнуть.

Її ноги з під спідниці –
Бедра – є за що узять.
Кожна хоче молодиця
Собі форми такі мать.

Далі – поле. В полі – ямка.
Нижче – яма, трава, ліс.
Стережися щоб до шлюбу
Ти в ту яму не уліз.

Манять шия, щоки, вуха,
Чоло , брови, язичок.
Пухкі губи зволожніли,
Розтулився мокрий “чмок”.

За тендітнуберу ручку –
Веду Богу під вінець.
Аби нам совокупиись –
Повінчай нас Бог-Отець.