Я вже помираю... укр

Владимир Кодебский
     Я вже помираю

Я вже помираю, бо літній,
Вже восьмий десяток іде!
І долі, кончиной вагітній,
Сховатись не можна ніде.

Але за любов і обійми,
Гарячи цілунки завжди
Не можемо мати надій ми
Погані плоди принести.

З любов‘ю не страшно і смерті.
Я дійсно усіх вас люблю.
Дай Боже, спокійно померти,
Про це я сьогодні молю.

Спасибі, дружино, за ласку,
І, може, в останній вже раз
Я це відчуваю, як казку,
Без різних докорів, образ.

Любов помилки забуває,
Нема дорікань, бо любов
У небо своїх проводжає.
В майбутнім зустрінемось знов!
                * * *            

Я вже лежу на одрі смерті.
Спасибі, сестри, за любов,
За ваші подвиги відверті.
Я християнок в вас знайшов!     21.06.2013.
                * * *