будiвельна еротика

Маша Семенова
сканую твої конструкції.
в очах - інвентарний номер.
з обличчя твого репродукції
лишають мене без мови.
ще глибше в тебе, до сталевої
павучої сітки під шкірою
а ти вже за струни, по нервам
все зваблюєш срібною прірвою.
шарами твоєї свідомості,
щоб взнати чого ми по крові,
блукаю без світла, навпомацки
шукаю тринадцятий поверх.
шукаю твої думкосховища,
твої переповнені скрині,
палаючі прани родовища
за нотками пилу й полині.

глибинами твоїми марячи,
зірвати б зі скальпу корок.
тебе усвідомити прагнучи,
шукаю тринадцятий поверх.