***

Не треба злитись чи кричати,
А треба сильно лиш кохати,
Зробить назустрiч перший крок
I досягнути до зiрок.

Так буде, як розкаже Доля
 Ii, нажаль, нам не змiнить
 Все ж i вона бува безсила,
 Коли прийшла кохання мить.