Песни ангелов

Люда Рудая
Я шепіт янголів почула… То уві сні можливо бУло,
Звідки за грані й зазирнула.
Чи може вітер шелестів, гіллям, травою мерехтів?
Та ні, не вітер:  пісню  чула...

Метелик крильцями махав так, наче ноти підбирав
Для хору милих янголят.
Вони біля струмочку грались, неначе діти посміхались
З маленьких, гарних кошенят.

І любо так на це дивитись, душі аж хочеться світитись!
Аж захопив потік любові!
Таке блаженство – не сказати! Хочу їх ближче підізвати,
Мелодії розчути нові.

І вже я поруч.  Мене пташки поїли там блакиттю з чашки - 
То із небес була блакить.
Такеє  довелось відчути! Як  зачарованою бути! 
На все життя чудесна мить!    

Я разом з Янголом злетіла, співати разом захотіла,
Неначе знаю всі слова.
Лунали музика казкова та відчуття безмірно нові.
Відразу й стала я новА.

Я пісню янголів почула, слова десь може підзабула
та  основне було отак:
Про мир в душі, про щастя жити, прекрасне кожен день творити.
Такая пісня – добрий знак!

23 червня 2013р. Людмила Руда.