***

Карина Султанова
                ***НIЖНICTЬ***

Доброго ранку, мое життя,
Як тобi спалось, мое кохання?
Ти вiдпочив, мое майбуття?
Я сумуватиму, мiй нереальний.

Справжне кохання здолое все,
Чвари, образи, зустрiчi, муки,
Знову рiкою життя нас несе,
Щоби зцiлити пiсля розлуки.