***

Карина Султанова
До нього бiльше не вернусь,
Бо вiн завдав страшного болю,
Хочу щось скоiти з собою,
Пропасти, щезнути, розбитись,
Щоби на свiт цей не дивитись,
Щоб бiльш нiколи не любити,
Не знати, що таке кохання,
Прощаюсь вперше i востанне.