***

Карина Султанова
Матусю, мамочко, рiдненька,
Моя невтомна мила ненька,
Якби ж Ви знали як страдаю,
Я кожен день ходжу по краю.

А бiль в душi невиносима,
Мамусю, ластiвко едина.
Я жити бiльше так не можу,
За що несу я смерти ношу?