***

Карина Султанова
Прощай, я не прощу тебе
Нiколи не прощу, ти чуеш,
Усе скiнчилось, чуеш? Це кiнець
Iз терна почепив менi вiнець.
А я людина, просто я людина...
А не скотина, особ, не воно
Я жiнка, чуеш? Жiнка, - не гiмно.