***

Карина Султанова
               Пустота

Я не можу писати нiчого,
Пустка i бiль, наче примари
На душi тiльки чорнii хмари,
Kатострофи, страшноi розрухи,
Нема сили терпiти цi муки,
Тому йду, але в серцi без Бога.