Hi, Guy!

Жанна Жарова
This is Guy Grainger.
Now he is a stranger.
But we hope to know him better,
And for deciding this matter
We present him this cup with lion,
Because it is his stars sign.
And because for speaking with my daughter
It’s needed to drink some water…
So – we wish you: be happy and don’t worry!
If I say something wrong – I’m sorry!

Ноябрь 2002 г.


  Привет, Гай!

Вот славный парень – Грейнджер Гай.
Он знает жизнь – и ад, и рай,
И мы хотим узнать его поближе,
И, чтоб решить вопрос (смотрите ниже),
Ему мы дарим чашку (просто так!)
Со львом – ведь это Гая звёздный знак.
К тому ж, чтоб пообщаться с дочкой нашей,
Необходим глоток воды из чаши.
Итак, будь счастлив, Гай, забудь тревоги –
И этот стих суди не слишком строго!

23.06.2013 г.