З губ тепло цiлункiв не зiтреш

Анатолий Павленко
З  губ 
            тепло  цілунків  не  зітреш,
Ще  й  коли  воно  таке  жадане.
Знаю  я,  та  й  ти  це  знаєш  теж,
Й  вічності  нам  мало  для  кохання.

Прийде  ж  час  путь  завершити  мій –
Кинь  думки  сумні  відо  гріха  ти:
Я  воскресну  в  пам’яті  твоїй,
Щоби  знов  тебе  одну  кохати.

---