Котор колунду!

Мадина Тураева
Колго туштун!
Котор колунду!
Бутту кармаш узак созулган.
Багынып бер!
Айлан калган жок.
Качам дебе! Жолун тосулгаен.
Сагынычтан сансыз кол курап,
Курчоого алгам сени туш туштан.
Тарабымды менин талашкан,
Булуттар бар жаасы жамгырдан.
Шамал чыкпайт менин тилимден,
Буттарында тушайт кетсен сен
Кача албайсын!
Бутту, котор колунду.