Мен сага талгакмын

Мадина Тураева
Мен сага талгакмын...
Башкага - орозомун.
Орозомдун ач келип оозун.
Эн жогорку сорттогу бул тандалма,
Жыйган демди журоктун термоосунда
Ысык бойдон турамын сактап сага,
Мен сага жокчулукта...