Э. Дикинсон. 1501. Its little Ether Hood

Ольга Денисова 2
1501

На голове его
Эфирный колпачок
Из цеха мягких шляп,
Что мастер делать Бог –

Пока не облетит –
На ничего за вздох –
И драма одуванчика
Ужмется в стебелек.
13-14.06.2013


1501

Its little Ether Hood
Doth sit upon its Head —
The millinery supple
Of the sagacious God —

Till when it slip away
A nothing at a time —
And Dandelion's Drama
Expires in a stem.