4

Светлана Капуста
Кричу, бо тиші в серці
вже не маю.
Скажіть, чи бачите,
Як я страждаю?
Поволі душу душить
туга.
Безвілля, біль, безодня, мука.
Моя мелодія - то фуга,
Й та бездушно грає.
Чи хтось про сум той також знає
Як я?
Чиєсь ще дерево пізнання так само
Гне своє гілля
Додолу?
Я відчуваю себе голу,
Як думаю про те.
Про тебе.
Без тями дихаю я небом,
Харчуюся зірками.
Та, не приходячи до тями,
Тону в тобі.
Так, ніби чесна. І?