Церковь Благодать укр

Владимир Кодебский
Церква «Благодать»

Іноді в серці тривога,
Не заспокоїш нічим,
Хочеться швидше до Бога,
Втішитись Духом Святим.

Приспів:
Ми переповнені жажди
В церкву прийти «Благодать».
Тут пропонується завжди
Духа Святого печать.

Тут ми рідніші стаємо,
Хочеться всіх обійнять.
Радісно разом, приємно!
Діє свята благодать.

Духом Святим виливає
Бог в наші душі любов.
Серце любов‘ю палає.
Інших не треба церков!
                * * *         .