Небо

Евгений Дрожак
Рэд энд вайт, энд чорне небо.
Чудове для моїх очей..
Таке воно наскрізь солоне,
Неначе сльози у дітей..

Таке глибоке й щирооке,
Таке багате на думки..
Що хочется скоріш стрибати,
Та прокричати: "обійми!"..

Так іноді про нього марю,
Воно неначе любий фреш
Із водопою, снігу й жару,
Але далеке, як й ти теж...