Объятия укр

Владимир Кодебский
                Обійми

«Він (Христос) обняв їх і, поклавши на них
 руки, благословив» (Мрк. 10,16).

Обійми братерські сьогодні
Не часто зустрінеш в церквах.
Вони в сьогоденні не модні,
Обмеженні, навіть, в правах

Обійми тепер некультурні,
Обнятися соромно нам,
Брати наші чемні, гламурні,
З високоморальним чуттям.

Обійми – прийом вже віджилий…
Та є ще немало церков,
Де засіб оцей застарілий
Завжди пропонує любов.

Любов проживає в обіймах
У супереч злої вражди,
Законно живе, а не в приймах!
Обійми хай будуть завжди!
                * * *