chas

Ноябрь 29
а час летить,
немов над морем птах.
летить,немов йому тебе не жаль.
штовха тебе по всіх каміннях і ямках,
і ятрить душу-залишаючи печаль.

а час летить,
приходить розуміння
того,що вже нічого не вернуть...
а час-це мить,
хвилинка невезіння,
яка як той сірник в секунду відгорить...