Квiтка

Алексей Трибус
І я спізнився... Ти у снах,
Тримаєш хрестик у руках.
Молитва пошепки звучала,
Її у вінчик ти зібрала.
 
І він пливе по ріках ночі,
І повз мою фіранку хоче
Затриматись, віддати квят,
Прямує до небесних врат.
 
Оця квітина – подарунок,
То янгола святий цілунок,
Благословіння в пізній час.
Духовно вже єднає нас.