Вiдгуркотiли гучно грози

Анатолий Павленко
Відгуркотіли  гучно  грози,
Рясні  відляпотіли  зливи,
Туман  осіннього  розливу
На  землю  зазива  морози.

Пташок  теплолюбивих  зграї
Міста  насижені  лишили…
Мені  лиш  схованки  немає
На  всій  землі  без  тебе,  мила..

---