Побажання в рiк Новий

Алексей Трибус
Одне бажання в рік Новий,
Щоб ти в цей час була щаслива.
І залишалась в вік такий,
Як ангел, чиста і вродлива.

Щоб смуток вітерець розвіяв,
Не завітав би біль в серця,
А дух Різдва посіяв ніжність,
Подарував свої дива.

Нехай з тобою успіх буде,
На заздрість бідам та журбам.
І божих благ нехай прибуде,
Свій поцілунок ще віддам.