Отямитись...

Лариса Лорнет
(«Когда заулыбается дитя
с развилинкой и горечи, и сласти…» О.Мандельштам
 
Отямитись, значить - прийти до тями
і почуватись знову як дитя:
що це великий світ, Божої Брами,
а ти прийшов ключем по відчуття.
Десь над тобою зоряна планида
шукає і чекає вороття.
І ми з тобою знайдем атлантиду,
бо не поринем в повне забуття…