грудень 2013...

Мила Льева
...я не збагну, що за вiкном...там нiч чи день,
що у калюжi  там вiдбилось...
                там сонце, мiсяць...
я не збагну..
це явнiсть...а можливо все наснилось...

врятовуэ лише веселка i  спрага до життя...
а в моiх жилах кров тече...ти чуэш?!
а не вода? що каламутнiэ в калюжi 
i досить вже  iм"я моэ паплюжить
по всiх кутках забившись павуком i
нанизавши бiдолашних тих комах на павутиннi
мов намисто....
                все досить!
я бiльше не ховаюсь в скарлупиннi ...
вдихаю повнi  груди...смакую кожну мить...

а за вiкном вже грудень...
душа вже вiдболiла...менi вже бiльше не болить......


....грудень 2013...