линии уводят

Макин Тоша
волны фотонов
пролетев миллионы километров
разбиваются о стёкла
утренних трамваев
и тысячи солнечных зайчиков скачут прочь
от гремящих
неуклюжих
машин

скрежеща
стальные колёса
прорезают линии
на доверчиво раскрытых
ладонях

эти линии уводят
одних в тупик
других – в бесконечность

======================================

хвилі фотонів
пролетівши мільйони кілометрів
розбиваються об скло
ранкових трамваїв
і тисячі сонячних зайчиків скачуть геть
від гримлячих
незграбних
машин

скрегочучи
сталеві колеса
прорізають лінії
на довірливо розкритих
долонях

ці лінії ведуть
одних у глухий кут
інших - у нескінченність