Завтра мене не буде

Натта Ли
Завтра мене не буде. Буде моя усмішка.
Місця немає людям в цих наболілих віршах.

Я розгадала вічність. Впевнено йду до неї.
Люди – шкідлива звичка, я розпрощалась з нею.

Кличе з собою натовп. Я не люблю вагатись,
Та тільки не піддатись! Ні, тільки не піддатись!

Гордо нести медалі правди на юних грудях
І не згубитись в людях, лиш не згубитись в людях!

Наче сказився натовп: кидає, б'є камінням,
Та тільки не падіння! Ні, тільки не падіння!

Затамувавши подих, вийти, а не сховатись.
І тільки усміхатись. В очі їм усміхатись.

Горда й жива, як правда… Завтра мене не буде.
Я не піддамся людям. Ні, не піддамся людям!