Запахи

Людмила Тягельская
Пахнет любовью
     спелое яблоко -
        нежная кожица,
           сладкая мякоть.

Пахнет разлукою
     чашечка кофе -
        горький эспрессо
         в прозрачном фарфоре.

Пахнет печалью
     увядшая роза -
        в старом романе
         забытые грёзы.