Любовь - это нежное чувство укр

Владимир Кодебский
     Любов – це ніжне почуття

«Дбайте про любов» (1 Кор. 14,1)
«Коли я роздам усе своє майно, коли віддам своє тіло на спалення, але любові не маю, то жодної користі не матиму» (1 Кор. 13,3).

Любов‘ю вищого ґатунку,
Яка дійшла до поцілунку,
Любити ми повинні всіх
І пам‘ятати: то не гріх!

То Божа заповідь – любити,
Не просто так добро творити!
Любов – це ніжне почуття,
Що стимулює нам життя!
                * * *