Лазерний погляд

Сергей Прушкин
Дивлю'сь на тебе — ти красива!
І попка ззаду немала...
А ти з розма'ху дала в паху,
А потім, ляпасу дала'!

Я так на тебе сподівався,
Що ми піде'м куди-небу'дь.
Не тут-то бу'ло. Обізнався.
Хоч ніч не бу'ло, все забудь.