Як же в тебе, дiвчино, не влюбитись...

Анна Баканова-Подурец
Як же в тебе, дiвчино, не влюбитись,
Як до тебе, гарная, пiдступитись?
Перед нами бистрая тече рiчка,
Наче в твоїх косоньках синя стрiчка.

В кого ж менi та й поради спитати,
Щоби менi тай надiї не мати.
Невеличка рiченька та широка,
А дiвчина милая синьоока.

А коли я пiдiйшов до дiвчини,
То мовчати не було вже причини.
Ти повiр, дiвчинонько, я кохаю,
Та без тебе нiченьку я страждаю.


Припев:

Кохаю дiвчину красу,
Кохаю я твою косу,
Якщо за мене не пiдеш,
До горя хлопця  доведеш.


          10.12.10.



;