Любовь - это высшее укр

Владимир Кодебский
       Любов – це вище почуття

«Тепер залишаються ці три: віра, надія, любов, та найбільша з них – любов» (1 Кор. 13,13).

Любов – це вище почуття!
Без неї не було б життя.
Любов в цілунках оживає,
Навряд чи хто цього не знає!
                * * *