Так будет

Ма Прем Чандира
      Присвячуєтся Ліні Костенко
Яка пречиста українська мова
Бринить в устах цієї чарівниці!
Крізь неї ця предивна праоснова
Дзюрчить струмками чистої водиці.

Крізь неї плаче ненька Україна,
Щоб змити бруд і порох потойбіччя.
Відкривши те, чим славна ця країна,
Що буде явлено в прийдешньому сторіччі:

Її весела та розумна вдача,
Її заквітчані дівчата і садочки,
І та, що наростає вже, малеча:
Відкриті Всесвіту всьому сини і дочки.

Веселкою між різними Світами,
Місточком поміж Заходом і Сходом,
Розумницей з великими Дарами
Повстане Україна між народів.

І українську мову солов’їну
І вишиванки радісний малюнок
Пречиста наша ненька Україна
Вкладе в земну скарбницю, як дарунок.
7 июня 2013