Ми гуляли на вес лл

Сергей Прушкин
В ніч з суботи на неділю
Ми гуляли на весіллі.
І нажерлися, як свині,
Голова болить ще й нині.

Лежимо хто де і як,
Я лежу собі ніяк:
Між вонячими носками.
Краще б я лежав з дівками.

Зліва кум сосе горівку,
Той що справа — файну дівку,
Та ще й галстуком прикрився,
Щоб ніхто не подивився.

Песик гавкає, що рано,
Але нам усім погано.
Я шукаю мінералку
І папір. Хочу в какалку.

В ній тихенько посидіти
І від того забалдіти.
Так, хвилин на 35-ть.
Далі — знов піду гулять.