Наперло

Сергей Прушкин
Випив пива забагато –
Поспішив скоріше в хату.
В туалет – бігом-бігом,
Бо зато'плю цілий дом.

Знов закритий туалет!
Знову там сидить поет!
– Потерпіть, як другі, інші,
Хай закінчу сво'ї ві'рші.