Сплю я в тихому садочку

Сергей Прушкин
Сплю я в тихому садочку
І дивлю'ся сон про бочку,
Із якої п'ю я пиво,
Що смакує дуже дивно.

Пиво ли'лося на мене,
Як небесне світло денне.
Потекло в рукав, волосся,
І на вуха пролило'ся.

Я прокинувся від цього,
Бачу збоку цапа свого.
Він, якраз, закінчив діло:
Все на мене виклав сміло.

Стоп... Що ро'блю я в садочку
У трусах і у сорочці?