Я только что целовал Любу укр

Владимир Кодебский
    Я щойно Любу цілував

«Ми є одним тілом у Христі» (Рим. 12,5).

Я щойно Любу цілував,
А, от, до цього і не знав,
Що Люба теж цілунків хоче
І з насолодою, охоче
Вітала радісно мене,
Бо у Христі ми всі – одне.
                * * *