Женская грудь

Владимир Кодебский
        Жіночі груди

Груди – це талант від Бога,
Не було іще нікого,
Хто би ласку їх не знав,
Чи колись ігнорував.

А тому таланти треба
Десь на рівні ширпотреба
Всі пускати в обіг нам.
Так будують Божий храм!
               *  *  *