Смена

Дарья Гараева
Є люди, що приносять щастя,
Хоч мало їх, та вони є,
І хоч не бачиш їх півроку,
Та знаєш ти,що це-твоє.

Вони з тобою завжди, всюди:
У серці, у душі, в думках.
Ти не забудеш їх, ці люди
Завжди живуть в наших серцях.

Вони не знають, що з тобою,
Не знають, що ти там і як,
Не розмовляють місяцями,
Та все ж не втратиш їх ніяк.

І цих людий ти не забудеш,
Це пам"ять нам на все життя.
Не було б дня, щоб не згадала
Я зміновців. Люблю ж вас я!