Кохання

Дарья Гараева
Що є кохання?
Обійми,поцілунки?
Чи може покарання
З відсутнім порятунком?

Що є кохання?
Сердцем чи душею?
Або страшне прощання
Зі світом і землею?

Що є кохання?
Небо, море, сонце?
Чи, може, рідний голос,
Що кличе у віконце?

Що є кохання?
Квітка то сердечна?
Або ж гучне стучання
Відчиненого серця?

Кохання- то твій голос,
Це квітка в моїм серці,
Це небо, сонце, зорі,
Що в грудях ніжно б'ється